Om os

Prinsessen og Piraten er en lille virksomhed der sælger børneplakater og som er drevet af Stine Nancke, som er: uddannet pædagog, mor til to skønne børn på 4 og 2 år og gift med Sune Nancke, der også er en del af virksomheden.

Prinsessenogpiraten.dk åbnede 15. september 2018 for salget af børneplakater og senere blev sortimentet udvidet til tapeter til børneværelset.

Vi på Prinsessen og Piraten ved, hvor vigtigt børneværelset er, og hvad børneplakater kan gøre. Børneplakater på børneværelset skal være med til at skabe en tryg og rar hverdag med sjov og ballade. 
Prinsessen og Piraten har både sjove og skøre børneplakater til børneværelset som dinosauren Rasmus og blæksprutten Emma.
Prinsessen og Piraten har også søde børneplakater, som passer perfekt på børneværelset, når der skal være ro. Se de søde børneplakater som sovebamsen Lærke og Emil med teksterne ”drøm sødt” og ”sov godt”.

Børneværelset er barnets rum, hvor det handler om barnet. Tapeterne på prinsessenogpiraten.dk har et stort udvalg af forskellige figurer og farver, som vil være et populært valg hos barnet.

Vi vil gøre alt for at give dig en god handleoplevelse. Derfor vil din ordre blive pakket sikkert og hurtigst muligt. Skulle du have spørgsmål eller problemer er du meget velkommen til at skrive til os på ordre@prinsessenogpiraten.dk, hvor vi vil svare dig hurtigst muligt og senest inden 24 timer.

Du kan også finde os på facebook under PrinsessenogPiraten og på Instagram under PrinsessenogPiraten. Vi håber, du vil følges os der, så du hele tiden kan være opdateret på, hvad der sker her på prinsessenogpiraten.dk, og hvilke børneplkater der bliver de næste.